Lekker Eten - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Elisa Crew - WaarBenJij.nu Lekker Eten - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Elisa Crew - WaarBenJij.nu

Lekker Eten

Door: elisaboot

Blijf op de hoogte en volg Elisa

02 Oktober 2011 | Spanje, Madrid

Als je zo'n drie weken op zee bent, is het eten heel belangrijk. Je moet alles voor 3 (of 4) weken meenemen, want er vaart midden op de oceaan geen parlevinker rond (varende supermarkt). We hebben een behoorlijke koelkast, maar ja er moet dan ook voor 20 dagen voedsel in. Vers fruit en groente blijft in 30 graden warmte niet lang goed. Brood bakken we iedere dag (Koopmans). Niet iedereen vindt alles even lekker. Kortom het is een heel gepuzzel om de juiste proviand in te slaan. Jeroen en Burney zijn onze koks en gaan van onze maaltijden vast iets moois van maken. Als we geluk hebben, dan vangen we vis. De Atlantische oceaan tussen Las Palmas en St. Lucia zit vol met Mahi Mahi, Wahoo en Tonijn. Op dit moment bestuderen we de vangwijze en de wijze waarop je ze kunt bereiden.